17 Mart 2012 Cumartesi

Limbo Full Tek Link

Limbo Pc Oyun Full Tek Link indir Download [Sadece 70MB]

Limbo Pc Oyun Full Tek Link indirLimbo Pc Oyun Full Tek Link download

2010 yılında ilk olarak Xbox-360 oyunu olarak yayınlanan Limbo, en sonunda (PC) bilgisayar oyunu olarakta 
piyasaya çıktı.Oyunda adını bilmediğiniz bir çocuğu kontrol ediyorsunuz.Üstelik her taraf kapkaranlık.Tabiki oyunu ilginç kılan, kendisine hayran bırakan bu değil.Bana kalırsa oyunu sihirli kılan, Limbo'nun kendisine has bir oyun olmasından kaynaklanmaktadır.Limbo ise oyunun geçtiği bu karanlık gezegenin adıdır.

Limbo oyununun konusuna geçecek olursak, kontrol ettiğimiz çocuğun kardeşi kaybolmuştur.Yönettiğimiz kişi yani bizim amacımız, kardeşimizi bulmaktır.Fakat bu pek kolay olmayacaktır.

Limbo'daki karakterimizi yön tuşları ile kontrol ediyoruz.Tabiki bu esnada her macera oyununda olduğu gibi, çeşitli tuzaklar bizi bekliyor olacak.Limbo ,karanlık ve tuzaklarla dolu olan ve yönettiğimiz karakteri yok etmek isteyen canlı bir gezegendir.Limbo gezegeninde tuzakları geçmek için, onlardan nasıl kurtulabileceğinizi planlamanız gerekiyor.İşte Limbo'yu kusursuz bir oyunda yapan bu.

Limbo gezegeninin sizi öldürmek için yaptığı girişimler çok fazla.Hata yaptığınız an ölüyorsunuz.Ayrıca Limbo oyununun en güzel yani, kontrol ettiğiniz çocuğun çeşitli tuzaklarla can vermesi sonrasında, Limbo kaldığınız yerden başlıyor.Limbo'nun karanlık olması oyuncunun içini ürperttiği gibi, aynı zamanda merakta uyandırıyor.

Gerçekten Limbo gezegeninde tuzakları geçmek çok zor.Bu nedenle oyunu yapan firma, oyunda inanılmaz can verme animasyonları kullanmış.Bu sayede Limbo'yu saatlerce zevk alarak oynuyorsunuz.Limbo'nun Ölüm Animasyonları hakkında pek bilgi vermek istemiyorum, oyununda alacağınız zevki kaçırmak istemem.Oynayıp göreceksiniz artık.

Limbo'yu eğer iyi ses sistemine sahip bir bilgisayarda oynarsanız, oyunun size birçok duyguyu inanılmaz bir şekilde yaşatacağına şahit olacaksınız.Korku, merak, heyecan ....

Bence bir an önce Limbo (Pc) oyununu full ve tek link olarak sitemizden indiriniz.

Limbo Pc Oyununun Ekran Görüntüleri:




Limbo Pc Oyununun Videosu (Kesinlikle izleyin, insanı ne kadar gerdiğine şahit olacaksınız)






Limbo Oyununu Oynamak için Gereken Minimum Sistem Gereksinimi:

Arkadaşlar Limbo Pc Oyunu Windows Xp ve Windows 7 Sistemlerde sorunsuz olarak çalışır.
1.8 Ghz işlemci, 512 MB ram ile oyunu takılmadan oynuyabilirsiniz.Bu arada unutmadan Limbo oyunu 150 MB boş hardisk alanına ihtiyaç duyuyor.

Limbo Pc Oyun Full Tek Link indir Download

Limbo PC OYUN (Sadece 70.3 MB)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder